Buğdaylı Ortaokulu

WEB https://bugdayliortaokulu64.meb.k12.tr
Adres : Buğdaylı Köyü Pk64700 Karahallı Uşak,Türkiye
VİZYON : Vizyon Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı hazırlayarak;öğrencilerin ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda,hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak,ailesinin ve toplumun sağlığı için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak;tüm potansiyellerini hayat için kullanan mutlu,çevreci bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Misyon Bütün öğrencileri bilgili,becerikli ve kendine güvenen Ufku geniş,başarılı,sosyal ve kültürel yönden gelişmiş Gelecek vaat eden,demokratik,uygar Diline,kültürüne,bayrağına değer veren ve bu değerleri korumayı ilke edinen Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Yeniliklere açık,21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek Laiklik ilkesine bağlı,cumhuriyetine sahip çıkan Irk,dil,din ayrımı gözetmeksizin tüm insanlık için çalışan bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:30-15:35
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Minibüs
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 64 km ile 3 km ilçeye
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :